Tjänster

körkort Kategori

Beskrivning

AM

15 år gammal,Lärares tillstånd, Genomgått en AM-licens,Ett teoriprov lyckades (inget praktiskt körtest krävs).

Fordon du kan köra med en AM-licens

Mopedklasse I (EU-moped),Moped klass II,Traktor,Tung utrustning klass II

A1

Krav för körkort A1,16 år gammal,Lärares tillstånd,Riskträning,Avslutat ett teoriprov och ett praktiskt körtest

Fordon du kan köra med en A1-licens

Lätt motorcykel,Moped klass I och klass II,Traktor,Tung utrustning klass II

A2

Krav för körkort A2

18 år gammal,Lärares tillstånd,Riskträning,Avslutat ett teoriprov och ett praktiskt körtest

 Fordon du kan köra med A2-licens

Medelstor motorcykel,Moped klass I och klass II,Traktor,Tung utrustning klass II

A

köpa körkort för bil.köpa körkort kategori A

Redigera textredigerare

Krav på körkort:24 år (20 år om jag har A2-licens i 2 år), Lärarlicens, Riskutbildning, Har framgångsrikt avslutat teoriprövningen och ett praktiskt körtest. Om du redan har en A1- eller A2-licens behöver du inte göra teoriprövningen.

Fordon du kan köra med A-licens;Tung motorcykel,Moped klass I och klass II,Traktor,Tung utrustning klass II

B1

Krav på utökat körkort

B-licens.

Det är också möjligt att ta ett utökat B-körkort samtidigt som det vanliga B-körkortet. Den enda skillnaden är att du måste göra ett ytterligare praktisk körtest för det utökade B-körkortet,Har framgångsrikt genomfört ett praktiskt körtest för en utökad B-examen.

körkort Kategori B

köpa körkort för bil.köpa körkort kategori B

Krav på B-körkort;18 år gammal,Lärares tillstånd,Riskträning (del 1) och glidträning (del 2),Har framgångsrikt avslutat ett teoritest och ett praktiskt körtest.

 Fordon du kan köra med en B-licens

Privatbil eller lätt lastbil med en totalvikt på högst 3,5 ton,Off-road fordon,Moped klass I och klass II,Tre- och fyrhjuliga motorcyklar,Traktor,Tung utrustningsklass I och II.

C1

Krav på körkort för C1;18 år gammal,B-licens,Lärares tillstånd,Har framgångsrikt avslutat teoritestet och ett praktiskt körtest.

 Fordonskombinationer du kan köra med en C1-licens

Tung lastbil med en totalvikt på högst 7,5 ton och privatbil med en totalvikt över 3,5 ton men inte högst 7,5 ton. En släpvagn med en totalvikt på högst 750 kg får kopplas till ovanstående fordon.

C

Krav för C-körkort;21 år gammal*,B-licens,Lärares tillstånd.Har framgångsrikt avslutat teoriprov och praktiskt körprov.

 Fordonskombinationer du kan köra med en C-licens

Tung lastbil och privatbil med en totalvikt över 3,5 ton. En släpvagn med en totalvikt på högst 750 kg får kopplas till ovanstående fordon.

D1

Krav på körkort D1;21 år gammal*,B-licens.Lärares tillstånd.Har framgångsrikt avslutat teoriprov och praktiskt körprov.

Fordonskombinationer du kan köra med en D1-licens;Buss som har konstruerats och tillverkats för högst 16 passagerare utöver föraren och som inte överstiger 8 meter. En släpvagn med en totalvikt på högst 750 kg får kopplas till ovanstående fordon.

D

Krav på D-körkort;24 år gammal*,B-licens,Lärares tillstånd,Har framgångsrikt avslutat teoriprov och praktiskt körprov.

 Fordonskombinationer du kan köra med en D-licens;Buss, oavsett längd och antal platser. En släpvagn med en totalvikt på högst 750 kg får kopplas till ovanstående fordon.

BE

Krav på BE-körkort;18 år gammal,B-licens,Lärares tillstånd,Har framgångsrikt avslutat teoritestet och ett praktiskt körtest.

 Fordonskombinationer du kan köra utöver de som tillåts av en vanlig B-licens;Privatbil eller lätt lastbil med en totalvikt som inte överstiger 3,5 ton och en eller flera släpvagnar kopplade till ett sådant fordon, om släpvagnens totala vikt inte överstiger 3,5 ton.

C1E

Krav för C1E körkort;18 år gammal,C1 eller C körkort,Lärares tillstånd,Har framgångsrikt avslutat teoriprov och praktiskt körprov.

Fordonskombinationer du kan köra med en C1E-licens;Bil som omfattas av tillstånd C1 eller B och en eller flera släpvagnar som är kopplade till ett sådant fordon, om den totala kombinerade vikten på bilen och släpvagnen inte överstiger 12 ton.

CE

Krav på CE-körkort;21 år gammal*,C-licens,Lärares tillstånd,Har framgångsrikt avslutat teoriprov och praktiskt körprov.

 Fordonskombinationer du kan köra med en CE-licens;Bil som omfattas av en kategori C-licens och en eller flera släpvagnar, oavsett vikt, kopplade till en sådan bil.

D1E

Krav för körkort D1E;21 år gammal*,D1 eller D-licens,Lärares tillstånd,Har framgångsrikt avslutat teoriprov och praktiskt körprov.

 Fordonskombinationer du kan köra med en D1E-licens;Buss som omfattas av en kategori D1-licens och en eller flera släpvagnar, oavsett vikt, kopplade till en sådan buss.

DE

Krav för DE-körkort;24 år gammal*,D-licens,Lärares tillstånd,Har framgångsrikt avslutat teoriprov och praktiskt körprov.

köpa ett riktigt registrerat falskt svenska körkort online, köpa ett äkta svenskt körkort online, köpa falskt svenska körkort online, köpa ett registrerat svenskt körkort online, beställa ett registrerat svenskt körkort online, köpa legitimt svenska körkort, köpa oregistrerat Svenskt körkort, hur man köper ett registrerat svenskt körkort online, hur man köper ett riktigt svenskt körkort online, hur man köper ett äkta svenskt körkort online, hur man köper ett falskt svenska körkort online, hur man köper ett oregistrerat svenska körkort online, hur man köper ett giltigt svenskt körkort online, hur man köper ett legitimt svenska körkort online, köper ett registrerat svenskt körkort online, köper ett giltigt svenskt körkort online, köper ett riktigt svenskt körkort online, köper ett legitimera svenska körkort online, köpa ett falskt svenska körkort online, köpa ett oregistrerat svenskt körkort se online, köpa ett äkta svenskt körkort online, beställa verkligt svenskt körkort online, beställa registrerat svenskt körkort online, beställa giltigt svenskt körkort online, beställa verkligt svenskt körkort online, beställa verkligt svenskt körkort online , beställa falskt svenska körkort online, beställa onregistrerat svenska körkort online.