Vanliga frågo

Förarkortet utfärdas vanligtvis inom två veckor efter att tjänsten har begärts och betalningen har bekräftats, genom att välja hög leveransprioritet genom formuläret. Du kan ansöka om tillstånd inom 7 arbetsdagar. Detta kommer att resultera i en kraftig ökning av det totala priset.
Betalning begärs i förväg för tjänsten, eftersom övningarna, synundersökningen, kostnaderna för tentorna, guiderna för att lära sig att köra måste registreras (uppenbarligen med falska datum), och vi kan inte täcka dessa kostnader på vår bekostnad. så kontakta oss inte för att begära betalning efter leverans
Vi använder endast mycket säkra och icke-spårbara betalningsmetoder för kundens och vår säkerhet, den betalning vi använder mest, och genom kryptovaluta, t.ex. bitcoin.

Licensen registreras i den motorisering som ligger närmast din position. Om du till exempel är i Stockholm kommer det att registreras via en motoriseringsfilial i Stockholm för att göra genomförandet av ditt körkort så transparent som möjligt.

När du skickar ditt dokument skickar vi dig också en verifieringsdiskett, en telefonkod och en länk till en databas som du kommer att använda för att verifiera dokumentets äkthet. Med verifieringsdisketten kommer du att kunna se all din information lagrad i det förmodade databassystemet. Att visa din information i systemet innebär att ditt dokument är ett faktiskt dokument. Därför måste du lagligt använda dokumentet.
Alla licenser vi tillhandahåller kostar mellan praxis och service mellan högst 860 euro och 2100 euro. Kostnaden varierar beroende på vilken typ av licens som krävs och särskilt den lokala motoriseringen närmast ditt hem där du behöver registrera dig. I sällsynta fall kan det kosta mer än det ovan nämnda taket.
Körkortet kommer att utfärdas till dig med totalt 20 poäng, flexibelt om motorvägskoden inte följs.
Licensen skickas med rekommenderad post (leveranstid 1 till 2 dagar) till den adress du anger i formuläret för att skicka begäran. Du kommer också att få en uppföljning för att kontrollera status för din försändelse.
Av denna anledning använder vi betalnings- och kontaktmetoder för att upprätthålla kundens konfidentialitet och maximala konfidentialitet.
Vi är professionella inom detta område och har gjort det i flera år med 100% framgång. Förutom vittnesmål från våra kunder kan du besöka vår webbplats för att se några exempel på dokument och exempelvideon. Vi får minst 2-7 beställningar varje dag från kunder runt om i världen och de rekommenderar alltid våra tjänster till andra när de får sina dokument. Så var säker på vår legitimitet.